Praktijk J.P.L. Leijten

psychiatrie en psychotherapie

Contact

Bereikbaarheid
Uitsluitend telefonisch via 020-4115123. Telefonisch spreekuur: alle werkdagen van 13.00 tot 13.30 uur en van 18.30 tot 19.00 uur. Mocht ik onverhoopt niet bereikbaar zijn, dan kunt u een boodschap inspreken en bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Buiten het telefonisch spreekuur ben ik niet altijd bereikbaar. Een mededeling kunt u inspreken. Alleen in dringende gevallen kunt u vervolgens terug gebeld worden. Buiten kantoortijden en in het weekend is de praktijk gesloten.

Aanmelding
U kunt zich telefonisch aanmelden voor een spreekuurgesprek. Daarin vertelt u uw klachten en problemen, ik stel aanvullende vragen en we sluiten af met een conclusie en advies. Een spreekuurgesprek duurt meestal een tot anderhalf uur. Het advies kan eenmalig zijn, advies voor verder onderzoek, behandeling, doorverwijzing naar een andere zorgaanbieder of terugverwijzing naar de huisarts. In het spreekuurgesprek kunt u tevens kennis met mij maken en zich een oordeel vormen of u mij een geschikte persoon vindt voor eventueel verder contact. U heeft hiervoor een schriftelijke verwijzing van uw huisarts voor specialistische GGZ nodig, als u in aanmerking wilt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Wachttijd
Om te horen of ik momenteel ruimte voor een nieuwe aanmelding heb, kunt mij bellen.

Adres
Karel Klinkenbergstraat 24, 1061 AN Amsterdam

Praktijkgegevens
BIG-nummer arts: 19022478001 BIG-nummer psychotherapeut: 79022478016 Inschrijving Kamer van Koophandel onder de naam J.P.L. Leijten, psychiater, nummer: 34345441

Voor de beroepskwalificaties en de klachten- en geschillenregeling:
www.nvvp.net

Kwaliteitsstatuut
PDF